25 Haziran 2013 Salı

SON DAKİKA TRENDLERİ Kod Adı: Pantolonlar/Ayakkabılar/Çantalar/Gözlükler

Herkese merhabalar,

HMHM (HemiModaHemiMagazin) yazarları olarak (Ekin&Duru) ilk yazdığımız zamanlara ait bir bölüme tekrar yer verelim istedik. Evet doğru bildiniz Son Dakika Trendleri'nden bahsediyoruz beybilerr :)

Bugünün menüsünde bir çeşitlilik söz konusu... Şu aralar herkesin ölüp bittiği, giymek için orasını burasını yırttığı, cüzdanlarının dibinden gelen o ışığa bile aldırış etmediği pantolonları, ayakkabıları, çantaları ve gözlükleri sizlerle paylaşıcaz.

EE tabiii bunların hiçbiri bizim süper yorumlarımız olmadan blogta yer alamaz o yüzden sevgi pıtırcıkları hazır olun bomba gibi moda yorumları geliyooorr !!!

NOT: Pantolon ve Ayakkabılar bölümümüzün ardından bazı kombinasyonlar listelenecektir. Sizde yorumlarınızı yaparken bu numaralandırılmış kombinlerden en beğendiğinizi yada nefret ettiğinizi bizimle paylaşabilirsiniz ;))))

BAŞLIYORUUUUUUZZZZ.....!!!!!!!!


                                            
                                                       -----Pantolonlar ve Ayakkabılar----




Eksik Paça Pantolonlar   FEAT    Bilekten Bağlanan Ayakkabılar


Eveeet burada farklı tarzlara ait bazı eksik paça pantolonları topladık sizin için.. Bu pantalonlar boyu kısa gösteriyor filan diye düşünebilirsiniz evet kısa gösteriyor ama şöyle bir güzelliği var; ayak bileğinizin görünmesi...!!!

TÜYO 1: Ayak bilekleriniz inceyse eğer onu gösterince basenleriniz olsa bile bacağınız ince görünüyor. Bizce süper bir şeyy :D

TÜYO 2: Haaa ayrıca erkekler ayak bileğinin inceliğinden hoşlandıkları için dikkat çekiyor olacaksınız !! :)) hadi yine iyisiniz aldınız tüyoları etkileyin herifleriii :D

Ayakkabılara gelicek olursak bildiğiniz üzere bu sene hemen hemen her markada bu modelleri gördük ama şimdi Allah var çok zarif bir model bu model. O ayak bileğinizin inceğiline vurgu yapıyor anam gözleri oraya çekiyor.

TÜYO 3: Siz bizi dinleyin böyle eksik paça pantalonlarla bilketen bağlanan ayakkabı giyin. Hem böylece bacağınız çok da kısa görünmez ve çekici bir hal alırsınız ;))))



Bol Paça Pantalonlar  FEAT  Kafam Kadar Platformlu Ayakkabılar



Dar paça pantolonlar uzun yıllardır en çok tercih edilen pantolonlar ancak artık bol paçalar da tercih edilmeye başlandı.

TÜYO 1: Bol paça pantolonlar bacaklarınızı şekilli gösterir, kalçanız varsa onu dengeler özellikle üst kısmı dar olup diz altından bollaşan bir pantolon formuysa!!

TÜYO 2: Zarif görünmek istiyorsanız, kusurlarınızı, şekilsiz olduğunu düşündüğünüz bacaklarınızı kamufle etmek istiyorsanız resmin sonundaki iki kumaş pantolonu tavsiye ediyoruz size!!

TÜYO 3: Platform ayakkabılar boyu deli gibi uzatıyor ve siz bu ayakkabıları bol paça pantolonlar altına giyin !!

TÜYO 4: Pantolon paçalarınız ayakkabınızı mutlaka kapatsın böylece boyunuz aşırı derecede uzun görünecektir AMA görünmeyecek diye uyumsuz bir ayakkabı seçmeyin çünkü oturunca görünecektir ve şık olmanızı istiyoruz ;)))



                                                     BAZI KOMBİNASYONLAR

1)


 2) 



3)



4)



5)


 6)




                                                                  -----Şeffaf Çantalar-----


Hepimizin bildiği gibi şeffaf çantalar bu aralar baya popüler olmaya başladı. Anam hırsızlara davetiye mi çıkarmak bu modanın amacı bilemiyorum ama yani kimse kusura bakmasın kızların özel şeyleri vardır onları tüm herkese göstermek biraz garip..

Ama bu çantalar gayet şık ve çoooook ünlü markaların koleksiyonları süslüyor. Ha bak özel bir yere giderken yanına belli başlı şeyler alıcaksan takılabilir hemde çok şık olabilir.

Şimdi koleksiyonlarında şeffaf çantalara en çok yer veren ve çok şık modeller üreten iki markanın çantalarını göstereceğiz. FURLA ve CHANEL karşınızzdaa....


Furla


  Furla bacımıza özellikle Ekin'in yorum yapmasını bekliyorum şahsen çünkü kendisinin çok tatlı (kendisi gibi) turuncu bir furla çantası varrr :))) Şeffaf değil ama ciddi ciddi candy bag kendileriii...


Chanel


Birtane Chanelimiz olmadı gitti be sevgili okuyucular sadece Duru'nun bir tane cüzdanı var cüzdan içinde taşıdığı paraların milyon katı, öyle ironik takılıyoruz iştee :(((

Efkarlıyızz isyankarızz uleeennn :(((


                                                        -----Renkli Camlı Gözlükler-----


Anam bu aralar duymuşsunuzdur İvana Sert bacımız her davette, sokakta orada burda gözümüze sokuyor mavi camlı gözlüklerini ama kendisinin fotoğrafını burada paylaşmak istemiyoruzz. Siz neden bahsettiğimizi biliyorsunuz..;)))


Evet görüldüğü üzre Fendi, Lacoste, Karen Walker gibi deli markalar böyle gözlükler üretmiş satışa da sunmuşş ee beğenen gider alır beğenmeyen klasik güneş gözlükleriyle idare eder..

TÜYO: Renkli camlı gözlükler göz sağlığına faydalıymış her rengin kendine göre faydaları var bilin istedik ;)



-Kombinler bölümünden beğendiklerinizi beğenmediklerinizi paylaşmanızı
-FURLA ve CHANEL çantalara yorum yapmanızı
-TÜYOlarımızı sevip sevmediğinizi belirtmenizi
-Ve son olarak sizleri sevdiğimizi unutmamanızı bekliyorrr sizleri öpüyorr iyi haftalar diliyoruuzzzz!!

*-* HMHM Yazarları (Duru&Ekin)

5 yorum:

  1. Bak tüyo fikri iyi olmuş daha çok tüyo istiyooooooooruuuuuuuuuummmmmm :)))

    YanıtlaSil
  2. peki sevgili anonim işine yaradıysa tüyolarımız, daha çoook işine yarayacak çok tüyo var bizde yazarız seve seve *-*

    YanıtlaSil
  3. 4. kombinasyona bayıldımmmmm bende istiyorumm

    YanıtlaSil
  4. furla çantalar çok şekermiş yaa bayıldımmm:)) ayrıca bence 3. kombinasyonda pantolon güzel ama bi ceket filan olmalıydı çok sönük bence

    YanıtlaSil
  5. Adsız 1: evet güzel bir kombinasyon ve çok rahat bulabileceğin parçalar;)

    Adsız 2: ilk defa anında cevap veriyorum heralde:) furla iyidir ! ben zaten pembe pek sevmem ama haklısın ceket ona iyi giderdi ve platform ayakkabılar

    YanıtlaSil