7 Mart 2013 Perşembe

SON DAKİKA TRENDLERİ Kod Adı : Çizgili Modası



Selam arkadaşlar! 
Yepyeni bir yazıyla karşınızdayız bugün.
Son birkaç haftadır vitrinlerde, sokakta herkesin üstünde bir çizgili kıyafet gördük dedik bu işte bir iş var, çizgili modasını yazmaya karar verdik.

Efendim önce bi hanım kızlarımızı, yakışıklı beylerimizi bir görelim nasıl kullanmışlar çizgili parçaları sonra yorumlarımıza geçelim. Haydi bakalım buyurun.



Çizgili parçalardan en çok tercih edilenler arasında t-shirtler ve kazaklar var. Siyah beyaz olanlar her türlü pantolona, eteğe, çantaya, tayta uyum sağladığı için giyimini kullanımı kolay. Haa başka renkler yok mu?? tabi var ama ağırlıklı olarak her şeye uyum sağladığı için siyah ve beyaz tonlarını görüyoruz. Yatay çizgilerin kilolu gösterdiğini unuttuk sanmasınlar moda moda diye kendimizi on kilo fazla gösterecek değiliz! 



Çizgili, pantolona daha çok yakışıyor. Bakınız adamlar işini biliyo dikine tikine yapmışlar çizgileri emmee o çizgiler birazcıcık yamuk olsa bacakların x y z artık her türlü harfin şekline girebiliyor. O yüzden amman diyelim dikkat hanımlar.



Bakınız bu ablalar kullanmış çizgili parçaları ama sadece bir tanesi bacaklarında çizgiyi gösterecek medeni cesareti kendinde bulmuş. Öbür çakallar biliyo tabi, bu saf kızım nerden bilsin?? Ama şimdi diğer ablaların hakkını yemeyelim onlar da elbise, ceket ve bluzu iyi kombinlemiş. Yapmışlar olmuş. Elbiseye de gitmiş çizgili. (O zilli öyle bir model seçmiş ki göğüs kısmı büyük ve dolgun görünüyo, kalçalar ise kamufle edilmiş!! Allah'ın çakalı. Akıllıca ama hakkını vermek lazım) Üst tarafı dar ama alt tarafı (kalça kısmısı) geniş arkadaşlar bu gibi modelleri tercih edebilirler.


Erkekleri de unutmadık!! Onlar da modanın bir parçası ne de olsa. Biraz da onlara bakalım.



Açıkçası beylere t-shirtler kazaklar gitmiş, hoş da olmuş ama kulunuz köpeğiniz olalım nooooooooolur çizgili pantolon giymeyin. O ne kız afedersin Gey gibi ?!?!(geylere karşı önyargımız yok tabi de Allah aşkına bi bakın olmuş mu o pantolon) Bak dediydik de inanmamıştınız siyah beyazdan başka renkler de kullanılıyo diye alın görün.



Spor-klasik karışımı tarza çoook iyi gitmiş bu çizgili t-shirt bizden söylemesi beyler duyun duyun! Düzgün giyinin canımızı yiyin. Yani daha kolay sevgili bulursunuz kızlar bakar öyle şeylere ;)) Yanlış mıyım kızlar ?

Eveeet bir yazımızın daha sonuna geldik. Biz bu çizgili modasını sevdik siz neler düşünüyosunuz?  cevaplarınızı bekliyoruz görüşmek üzere :) HMHM

1 yorum:

  1. Kızlar, sizinle hemfikirim BEYLER çizgili pantalon giymesin. O ne ayol

    YanıtlaSil