3 Mart 2013 Pazar

Selam Güzel Bayan Tanışak mı?


Merhaba sevgili olan ya da olmayan okuyucularımız,

Umarım şuanda bizi okuyan birileri vardır, sesimizi duyan var mıı???
Bari biraz kendimizden bahsedelim. Çoğul kişi kullandığıma göre birden fazla olduğumuzu anlamışsınızdır ama merak etmeyin nerede çokluk orada bokluk lafından esinlenerek bu blogu sadece 2 kişi yönetiyoruz.
Adlarımız Ekin ve Duru.

Duru: Adım yeni öğrendiğiniz gibi Duru soyadımda  HemiModaHemiMagazin. Bendeniz 168 cm boyunda ,50 kg ağırlığında, beyaz tenli ama çok değil Ekin çok daha beyaz, siyah uzun saçlı işte kara kaş kara göz denilen bir kız grubuna aitim. Bilkent üniversitesinde bir bölüm okumaktayım sosyal ama bilimden de haddini almış bir bölüm. Sevgilim yok olaydı iyidi ama kader kısmet ne bileyim belki şans ama bekliyoruz. Neyse, modayı seven, sinemayı seven, müziği seven, gezmeyi seven, alışverişe tapan yani bu blog için biçilmiş bir kaftanım.

Duru’nun Giyim Tarzı: (Ekin anlatıyor farklı göz olsun dedik) Şimdi bu Duru dediğimiz insan kendi tabiriyle klasik giyinir. Okula gelince Duru’yu değişik hallerde bulabiliriz. Bir gün cenazeye giden bir ünlü kıvamında, bir gün de iş kadını kıvamında salınır, hatta şanslıysanız konserden çıkmış bir rocker olarak da görebilirsiniz. Boyu bana göre uzun olmasına rağmen, topukluya bayılır. Siyahı sever. Mıncış mıncış takıları vardır. Bu kız ceketlerden, taytlardan ve güzel büyük çantalardan hoşlanır ha gömlekler de var. Boylu poslu böyle alımlı güzel bir kızdır işte.

Ekin: Selam ben Ekin. Yaklaşık 160 cm boyunda, 47kg kilo ama 44kg olmak isteyen, kendi adına sinemadan anlayan, böyle güzel mağazaların heeeepsini takip eden, internetteki alışveriş sitelerinin kulu köpeği olan, e-bay ile ilişki yaşayan bir insanım. Ben de Bilkent üniversitesindeyim. Tek başına yaşıyorum (bu kadar da asiyim). Martın gelmesiyle yalnızlıktan ölmekteyim. Yani aşağı yukarı böyle bir insanım. Ha burada tenim beyaz hatta bir düzeltmeyle bembeyaz, saçlarım koyu kahverengi, gözlerim açık kahve ama güneş 45 derece açıyla gelmeyi becerirse ela olduğunu iddia ediyorum.

Ekin’in Giyim Tarzı: (Duru anlatıyor…) Şimcik bu kız iki kelimeyle sevgi pıtırcığı… Bu kız benim aksime rengarenk giyinir ama öyle cart renkler değil hepsi uyumlu, bir ahenk içerisinde olan renkler. A bu Ekin siyahı sevmez zaten pek de giymez hatta ilk siyah hırkasını geçen hafta para kıydı da aldı. Kendisi mavinin tonlarından, pudra renginin tonlarından hoşlanır. Topuklu hiç giymedi ama içinden seviyormuş(yalaann). Spor sayılabilecek bir tarzı var ama şık spor yada sportif şık (aslan değil mi illa beni düzeltecek) Güzeldir onu yalnız bırakanlar utansın ne diyim.

Kısaca kendimizi tanıttığımıza göre artık daha ortak olan özelliklerimizden bahsedelim. İkimiz de aslan burcuyuz ama Temmuz aslanlarıyız yani arada fark var! Bundan ileride bahsedicez yani burçlara da bulaşıcazJ Birbirimizin “soulmate”i yani ruh eşi olduğumuzu düşünüyoruz.  Bu blogta neler bulacağınızdan bahsedelim.

Anam ben bu blogta ne bulacam? Diye soruyorsanız ahanda size cevap:

·      Ünlüleri deli gibi çekiştiricez
·      Ankara’lı olduğumuz için alışveriş rehberiniz olacağız ama merak etmeyin İstanbul ve Eskişehir’de de ayaklarımız var.
·      Burçlarla ilgili fena yorumlarımız olacak aşk meşk yani anlarsınız ya..
·      Amatör olarak kendimizden yola çıkarak size film önerilerinde bulunup tavsiye edebiliriz
·      Kendi deneyimlerimizden sizleri haberdar edebiliriz yani lazer, cilt bakımı, kuaför, beyaz kalma, bronzlaşma gibi gibi..
·      Kendi giydiklerimizi paylaşıp size önerebilir, yorumlarınız alabiliriz ve size fikir verebiliriz
·      Ne yaptık ne ettik hepsini bilceksiniz yani artık siz de HemiModaHemiMagazin ailesindensiniz!
·      Ha buarada istediklerinizi paylaşıp size de blogumuza ortak edebiliriz.
·      Bak aklımıza geldi, gördüğümüz üniversiteler hakkında da yorum yapıp üniversite adayları arkadaşlara yardımcı olabiliriz eee ne de olsa bizim de bildiğimiz bi kaç şey var.
·      Erkek modasına dair güzel yorumlarımız fikirlerimiz ve önerilerimiz olacak
·      Mekan önerilerini bulabilirsiniz


Peki anam biz buraya geldik de aradığımızı bulamadık boşuna gelmişiz! Demeyin diye burada bulamayacaklarınızı da yazalım:

·      Burada Moon Boot giyilmez
·      Harvey Nichols daki adını bile telafuz edemediğimiz 1500 tllik paçavra yani metro altında 10 tlye bulcağınız etekler satan mekanlara karşı övgüler bulamazsınız .
·      Herkese yalakalık yapılmaz burada.
·      Sevmediklerimizi bulursunuz o yüzden hazırlıklı olun canlar
·      Beceriksiz olduğumuz için daha doğrusu becerimizi keşfetmek istemediğimiz için yemek tarifi bulamayabilirsiniz. Özür dileriz hanımlar :(
·      Özel hayatımızı anlatmayacağımız için profesyonel bir ortam olucak yani bizim hakkımızda bir dedikodu bulamazsınız malesef.
·      Saç stilleriyle ilgili bir şeyler bulamazsınız çünkü saçımızı açıp geziyoruz.

Şimdilik bizden bu kadar ayrıntılı bir giriş oldu ama her şeyi açıklığa kavuşturduk sanırım. Bizi okumaya devam edin bak tanısanız valla seversiniz bizi :)

14 yorum:

  1. Merhaba kızlar! Tek kelimeyle HARİKASINIZ!

    YanıtlaSil
  2. kızlar site çok iyi diğer saçma salak blogcular sizin elinize su bile dökemez doğru yoldasınız aynen böle devam bütün balıkesir sizle :)

    YanıtlaSil
  3. ya bayildm yok boyle bisey :))

    YanıtlaSil
  4. bu site çok iyimiş ya (Y) takipçinizm ;)

    YanıtlaSil
  5. Bnce kesnlikle pc acildgnda ilk takip edilecek yer :))

    YanıtlaSil
  6. http://hemimodahemimagazin.blogspot.com forever süper

    YanıtlaSil
  7. gerçekten modayı biliyorsunuz başarılarınızın devamını dilerim

    YanıtlaSil
  8. bu site bağımlılık yapıyor :)

    YanıtlaSil
  9. Ya hepinize çok çok çok çok çok çooooook teşekkür ederizz:) bizi ne kadar mutlu ettiniz bilemezsiniz gaza geldik resmen :)

    iyiki varsınız canlarr..:)

    YanıtlaSil
  10. yorumları okumanız siteye ve işinize önem verdiğinizi gösteriyo helal kızlar :)

    YanıtlaSil
  11. yorumlarınız bizim için çok değerli her türlü yoruma açığız ve cevaplayacağız :)

    YanıtlaSil
  12. beğenmedim desem yalan, beğendim desem hakikat olur
    ama keşke moruk şarkıcıları da konuya dahil etseydiniz

    YanıtlaSil