16 Nisan 2013 Salı

Etkinlik: Coachella Fest 2013 Manzaraları

Selaaam,
Uzuun upuzun bir aradan sonra toplandık Duru'yla ve sizleri yepyeni bir bölüm ile karşılamaya karar verdik :))
Öncelikle uzun zamandır bloga yazamadığımız için çok özür diliyoruz. İnanın size karşı boynumuz kıldan ince, kızın bize, sayın sövün yeridir yani. Ama bugünki yazımızla kendimi affettirmeyi umuyoruz. *.*

Efendiim lafı uzatmayalım konuya başlayalım. Bugün USA vatandaşlarının eğlenip coştuğu götü başı dağıttığı yılda bir düzenlenen Coachella müzik festivalini ve daha doğrusu oraya giden ünlülerin stillerini inceleyeceğiz. E hadi buyrun başlayalım. :)

Bella Thorne
Bu minik mırdar Bella büyümüş kendi dizisinde götünü salladığı yetmemiş bir de Coachella'da sallayam demiş çekmiş mini şortunu almış yanına sıfatsız arkadaşını gelmiş. İyi mi olmuş? olmuş tabi kız bu eğlenmiycek de kim eğlencek yaşı gelmişti de geçiyodu zillinin.

 Diane Kruger ft. Jashua Jackson
Üüüf sıktı artık bunların da heryerde liseli aşıklar gibi dolaşması. Hanım kızım Bey oğlum büyüdünüz artık azıcık olgunlaşın yahu. 


Kristen Stewart ft. Robert Pattinson
Heheeey hani bu Bella Edwardı aldatmıştı ha bu mu sizin ahlakınız gelmişiniz yine el ele göt göte konserlerde götü başı dağıtıyosunuz ?! Bu mu ?!?!
Emma Roberts
Emma'cım minik fındık kurdum benim tatlısın şekersin minnoşum ama o botlar ne allahaşkına?!millet terlikle sandaletle geziyo Kim Kardashian orda ayakkabilarını çıkarmış ayaklarını uzatıyo senin bu halin ne tontişim? herifi buldun diye götüm götüm geziyon ama o ayaklar kokacak o çocuk da seni bırakıp gidecek bak burdan sana söylemesi. 0.0
Francesca and Clint Eastwood
ve onlar da Coachella'ya geldi.
Hillary Duff
Hayatta herşey değişiyor ama bir Avril bir de bu Hillary ablamış hiç değişmiyor. 18038431094 yıldır aynı saç aynı duruş aynı aynı aynı. Yetti be! Sen Hollywood ünlüsü kadınsın Hillary büyük düşün!

 Joe Jonas, Alessandra Ambrosio, AnnaSophia Robb and Nick Jonas
Nasıl anlatsam nerden başlasam da bu lanet grubu dağıtsam... Allahın salağı beyinsizi Ashley Greene'i bırakabilecek kadar minnak beyine sahip olan Joe Jonas'ı! Beni sinirlendirme git al o kızın gönlünü bi daha buralarda görmiyim seni hele götünde o skinny jean ve yanında Alessandra ile hiç görmiyim valla o suratını dağıtırım ha. Oh be rahatladım. 
Gelelim Alessandraya; seni sinsi pislik çiyan seni ! Sen ne hakla bizim miniğimiz prensesimiz Miranda Kerr'i Victorias Secret'tan attırırsın ha alçak! Hiç mi destek çıkmadın o kızcağıza niden yumdun o meymenetsiz gözlerini bu hazin duruma o kız aç kaldı aaaaaç! Koton reklamlarına çıktığından beri Koton'a girmiyoz ailecek herkesin hayatını kararttın lanet. Eve git çocuğunla ilgilen gezme buralarda ergen Jonaslarla kızım adam ol.
Diğer ikisinin tek suçu Joe ve Alessandra'yla takılmalarıdır...


Katy Perry
Şimdi bu Katy ablamız bence konsere değil karpuz memelerini sergilemeye gelmiş gibi sonu hayır olsun.
Kellan Lutz
Kellancım minnoşum seni sever sayarız hele o Calvin reklamlarında ayrı bi seviyoruz böyle devam.
Kelly Rowland
Kelly kızım noldu okulda ne yedin de bu kadar dokundu? Kuzu şiş vardı da kendini tutamayıp bütün kuzuyu mu yedin minnoşum ha? sen ki When Love Takes Over diye herkesi inleten sütun bacaklara sahip kadındın şimdi bu selülitli yağlı mırdar bacaklar ve yazın ortasında giydiğin asker postalları ile dolaşmak sana hiç yakışıyor mu. :((
Lindsay and Cody Lohan
No comment.
Nicky and Paris Hilton
Biri plaja gelir biri askere gider siz kardeş değil misiniz kızlar ? evde kıyafetleri denerken 'oldum muuuaaa' diye birbirinize sormuyo musunuz? bi iletişim içinde olun yahu anlıyoruz ev büyük birbirinizi bulmanız zor oluyor ama yapın yani bu aksiyonları gençler.
Dünyanın en gereksiz insanı : Rita Ora
Solange Knowles
Ailenin Yüz karası Solange yine bütün iticiliğiyle teşrif etmiş Coachella'ya. Beyonce için bileğimizi keseriz ama bu suratsız meymenetsiz kardeşi için karpuz bile kesmeyiz. Kapıma gelse kovarım ayol.
George Clooney'in meymenetsiz uzantısı: Stacy Keibler
Sen kimsin ? Sen nesin ? allahsız.

Eveet Coachella 2013 bizim gözümüzden böyleydi. Sizler neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı ve her türlü önerilerinizi bekliyoruz. Görüşmek üzere :) HMHM

7 yorum:

  1. @adsız1: kedi - uzanmak - ciğer - mundar - demek hadi bunları birleştir cevabını al da yorma bizi :)

    YanıtlaSil
  2. asdasdasd :D valla verdiğiniz cevaba çok güldüm süpersiniz yerinde olmuş bnce. Buarada yzıdaki yorumlar süper sevdiğinizi sevionz svmediğinizi yerin dbine sokuonz ii valla :)

    YanıtlaSil
  3. adsız2: ahaha okurlarımıza hakaret etmek istemeyiz ama bazen onlar da okurluklarını bilmiyorlar malesef :( pek yalaka kişilikler değiliz o yüzden içimizden ne gelirse yazıyoruz yorum olarak sevdiğimizi sevgiden öldürürüz sevmediğimiz ölse de yaranamaz :) çok teşekkür ediyoruz sana bu arada anonimciğimiz canımız *.*

    YanıtlaSil
  4. off yeni yazı yk mu yaa hrgün bakmaktn bi hal oldmm:(

    YanıtlaSil
  5. adsız3 minnoş: çoook çok özür dileriz haftasonu 3 yeni yazımızla karşınızda olacağız *.*

    YanıtlaSil
  6. yine bayıldım yazınıza =)

    YanıtlaSil