5 Haziran 2014 Perşembe

Gezmiş Görmüş Öğrenmiş! Kod Adı: Marka Dolu Amerika (Armani Jeans, Guess, Michael Kors ve Burberry / Lacoste ve Calvin Klein)

Gezmiş Görmüş Öğrenmiş!

Kod Adı: Marka Dolu Amerika (Armani Jeans, Guess, Michael Kors ve Burberry / Lacoste ve Calvin Klein )

Uzuuunnn bir aradan sonra sizinleyiz sevgili okuyucularımız:)

"1 senedir nerdesiniz ulan biz hergün sizin blogunuza girip yeni yazı yazmışlar mı diye bakmak zorunda mıyız?" diye tepki verip Dilber Ay ablamıza bağlayabilirsiniz haklısınız ama bizi anlayın okul, sınavlar, falan filan biliyorsunuz zaten. Ama yazın gelmesiyle burada sizlerle olacağız. 

Bendeniz Duru,  ağırlıklı olarak benim yazılarımı göreceksiniz burada ama Ekin'in gittiğini sanmayın kendisi yaz tatilinde meşgul olduğundan dolayı bize ara ara, güzel yorumlarıyla, değerli fikirleriyle katılacak, aramızda olacak.

Lafı uzatmadan hemen gözde markalarla dolu olan bu yazıma başlayayım:)

Arkadaşlar babam yakın zamanda Amerika'ya gitti, e doğal olarak benim yüzümden bol bol mağaza gezdi. Şimdi size ünlü markaların oradaki fiyatı ile buradaki fiyatlarını söyleyeceğim. Karşılaştıralım bakalım neler çıkıyor ortaya :)

1) Armani Jeans
Gidilen mağazada sadece ayakkabılar vardı ve aralarında şu modeller bulunuyordu. 


Genelde yazlık babetler, sandaletler, topuklular vitrini süslüyor. Modeller aslında çok değişik modeller değil o yüzden ben de çok bir şey beğenemedim.
*Bu ayakkabıların Türkiye fiyatları 250-410 tl arasında değişiyor.
*Amerika fiyatları 135-250 dolar arasında değişiyor yani 280-525 tl arasında değişiyor

Yukarıda gördüğünüz model benim o ayakkabılar içerisinde gözüme çarpan günlük hayatta rahatça giyebileceğim tek ayakkabıydı.
*Bu ayakkabının Türkiye fiyatı yaklaşık 350 tl.
*Amerika fiyatı 150 dolar yani yaklaşık 314 tl.


2) Guess 
Guess'in mağazalarında isteğim üzerine saatlere göz atıldı :)
Gümüş rengi saatim olmadığından ağırlıklı olarak o modelleri sizlerle paylaşacağım.

İstediğim model buydu ama bilen bilir indirim dendi mi akan sular durur. Ben de indirimli ürünlere yöneldim :) zaten bu modeli bulamadık.


İndirim köşesinde bulunan bütün gümüş rengi saatlerin resimlerini aklımda kaldıkları kadarıyla buldum sizler için canlar.

*Bu saatlerin Türkiye fiyatları 500-700 tl arası
* Amerika fiyatları ise tabi indirimde olanlar 60-100 dolar arası yani 125-210 tl arasında değişmekte.


3) Michael Kors 
Michael Kors markasını zaten HMHM kızları olarak çok seviyoruz. Nedense babam oradayken aklımda olan tek model Selma modeliydi.

Selma modeli çanta bu işte. resimde bulunan renklere bayılıyorum bu renklerden biri olsaydı almak isterdim ama mağazada tek renk düz modeller yoktu.

Mağazada en sağda bulunan kahverengi piton derisinden olan çanta vardı.

*Türkiye fiyatı (indirimli) 980 tl civarında
*Amerika fiyatı (indirimli) 250 dolar yani 525tl


4) Burberry
Ve hayallerimizi süsleyen o marka, Burberry. Burberry'nin montları, trençkotları her zaman şık her zaman dikkat çekici..
Klasik ama her zaman favorim olan mont ise bu ..

*Türkiye fiyatı  2000 tl civarında
*Amerika fiyatı 590 dolar yani 1240 tl

5) Lacoste ve Calvin Klein
Bu bölümde herhangi bir resim olmayacak arkadaşlar sadece kısa bir yorum yapmak istiyorum. Lacoste'nin t-shirt fiyatları buradaki fiyatlarla hemen hemen aynı ancak orada olan modeller daha değişik ve daha orjinal.
Calvin Klein'a gelince onun da fiyatları buradaki fiyatlarla aynı hatta orada daha pahalı. Çanta modellerinde hiçbir fark yok aynı modeller aynı fiyatlar.


Yazın ilk yazısının sonuna geldik sevgili okuyucular. Bazı markaların fiyat farkı hemen hemen hiç yok ama bazılarında orası ile burası arasında hatrı sayılır miktarda fark var.

Sizinle yeni keşfettiğim bu fiyatları paylaşmış oldum umarım faydası olmuştur. Yorumlarınızı bekliyoruz. Sizleri çok özledik umarım siz de bizi özlemişsinizdir. Öpüldünüz şekerler *-*

HMHM Kızları
Devamını Oku >>