28 Mayıs 2013 Salı

Etkinlik: Bir Adet Cannes 2013

herkese uzuun bir aradan sonra merhabalaar :)

öncelikle bloga 8193801*248084019 gündür yazmadığımız için çok özür diliyoruz herkesten :( ödev teslimleri finaller derken kendimizi bile unuttuk son 1 ayda. amaa çok sevgili okulumuz artık yaz tatiline girdiği içiin artık blogla bolca ilgileneceğimizi müjdelemek istiyoruz. Kızın bize, 10 yıldır yazmıyosunuz artık sizi mi okuycaz pislikler! diyin gerekirse ama bizi seviyosunuz itiraf edin hadi *.*

malesef Duru ile yollarımız ayrıldı o nedenle ayrı ayrı şehirlerden sizlere yazcaz bu yaz :( o zaman ben Ekin olarak açılışı yapayım ve blogumuzda yazı başlatayım :))

Bugün ödül töreni pazar günü yapılan ve yaklaşık bir hafta süren Cannes film festivalinde kim neler giymiş, kimler yine götü başı dağıtmış, kimler kuğu gibi süzülmüş onları inceleyeceğim. E hadi o zaman buyrun başlayalım :)



Tamam Audrey tatlısın sempatiksin Amélie filmiyle zamanında çaldın gönlümüzü, yüzyıllardır aynı tarz elbiseler aynı saç kesimiyle mahallenin afacan çocuğu gibi dolaşıyosun ortalarda ama bişey eksik tatlım ya bi kadınsılık ne biliyim çekicilik eksik.. Neyse tarzın bu snrm .s
(Bu arada Audrey törenin sunuculuğunu yaptı.)

Zürafanın düşkünü beyaz giyer kış günü:



eveet bu sene tercih edilen renklerin arasında beyazı sıkça görmekteyiz. e narin zarif renk o yüzden pek laf etmeyeceğim genel olarak yakıştırmışlar kendilerine. benim favorim (kendisini normalde pek sevmesem de) Rosie Huntington oldu. Allah var yakıştırmış şimdi hoş olmuş ama o boynun fıtık olcak be kızım düzgün poz ver azcık bak Miranda Mango kataloğu yüzünden yamuldu evde yatıyo günlerdir!


Minnoşum tatlım bebeğim Carey almış bi koluna Leonardoyu diğer koluna da Justini, Tobeyi de koymuş elinin altında bi yere gerim gerim geriniyo kırmızı halıda. Sen düzgün kızsın Carey yakışır sana, o masumluğunla donunda sallarsın Cannes'i, bu senin en iyi vuruşun kızım.

Oscar'ı alınca nasıl götü başı dağıttım : Jennifer Lawrence


Bu ne hal kız? Oscar aldın kıçına Dior'u geçirdin diye ne bu tripler? O suratsız on beden büyük gelmiş pantolonunla Liam'ın yanında poz vermeye hiç mi utanmadın kız? Lütfen kendine gel!

Bugün nasıl sıkıcılığımla insan öldürdüm : Jessica Chastain



Hangi dizide hangi filmde oynar bilmem ama her Oscar'da ya da benzer ödül törenlerinde salınıyor bu ablamız. Hayır tipi desen eh işte vücudu desen ortadaki elbiseden gördüğümüz kadarıyla götü olmuş yeni dünya ne iş var bu kadında anlamıyorum. Azıcık enerjik ol gül kız, menapoza girmek üzere olan karılar gibi dolanıyosun ortalarda.

9130948932391099 yıldır nasıl giyinmeyi öğrenemedim : Milla Jovovich


Allah aşkına ben burda baygınlık geçirmeden biri bu kadının üzerine biraz stil atsın. Ya yüzyıllardır Resident Evil diye beynimizi siktin dünyanın parasını götürdün o kaküllerini artık bi kes de kendine stil danışmanı tut cnm ya, kendin bu işi beceremiyosan senin için becerecek birini tut bu kadar basit.


Marion?! aşkım napıyosun sen? Kafana sim döktürmeyi unutmuşsun canım bak almazlar görümcenin düğününe böyle seni söyliyim dedim.

Meleğiz biz meleğiz:


Alessandra : ilk fotoğraftaki "diz" dediğin şey diz değil aslında kandırmışlar canım seni normal insanlarda çivi gibi değil yuvarlak olur o bölge .s ikincide biraz daha iyi gibisin ama sıkıcısın anam sıkıcı.
Cara: en güzel sensin, en popüler sensin, erkekler sana tapıyo kızlar da kıskançlıktan ölüyo tamam mı kızmana gerek yok. Gece de kıçını ört uyurken.
Chanel: ismin chanel olmasa sana neler derdim de neyse..

Nasıl daha itici olabilirim köşesi:


Koskoca 2013ün Cannes'ine böyle geliyolar ya inanmamak elde değil yahu. Florence + Machine 'in Florence'i bok gibisin lütfen kendini şarkılarına ada böyle sosyal olaylara da katılma! Cinsiyet değistirme ameliyatına iki gün kalmış trevestiler gibi dolaşan Eva Longoria dahil hepinize tekrar söylüyorum iticisiniz. of.

Siyah beyaz takılıyoz cnm ya :


Kadınsılığın tek damlasını bile üzerinde bulundurmayan Rooney Mara, seni sevmiyorum kızım.
Lana bi gülümse bişey deniycem.
Rosie pantolonunu Jennifer Lawrence'den aldın snrm .s
Emma'ya laf etmiyorum fena olmamış bi de Harry Potter'dan dolayı sütten o.

Diğerleri:


Isla seni Bir Alışverişkoliğin İtirafları'ndan dolayı sevmiştik de sanki biraz kilo mu aldın domuz gibi şişmişsin ne iş ?

Vee son olarak yakışıklı beyler canlarımız *.* (Ortadaki Keanu patlıcanı hariç) :


Hayır diğerlerine diycek söz yok iyiler seviyoruz da Keanu sen naptın olm , kendine gel. bak kıyamadım Leonardoyla Liamla aynı resme koydum azcık ders al -.-

Eveet Cannes 2013 aşağı yukarı böyleydi. Herkesi herşeyi yazamadım malesef önemli olabilecekleri bu yazıya sığdırmaya çalıştım, umarım beğenmişsinizdir. Peki sizler neler düşünüyorsunuz?  Benimle aynı firkirde misiniz? Sizce törenin en iyisi kim olmuş? eleştirilerinizi, yorumlarınızı heyecanla bekliyorum :) Görüşmek üzere !
Devamını Oku >>